KONTAKTFRI HJEMLEVERING

22. februar 2021

Vi følger alle rådene fra FHI

Sikkerheten til både kunder og ansatte har vår høyeste prioritet, og vi gjennomfører flere tiltak for å sikre en trygg handel hos oss i disse tider. Vi har innført gode rutiner god hygiene i alle våre butikker, slik at du fortsatt kan ta turen innom oss for å se og prøvesitte møbler og hagemøbler. Vi tilbyr også kontaktfri hjemlevering av varer til alle våre kunder. Dermed kan du trygt, raskt og enkelt bestille på nett, og få varene levert hjem til deg.

Vi følger gjeldende regler og råd fra Folkehelseinstituttet i alle våre butikker og ved alle leveranser. Vi anbefaler alle kunder å gjøre det samme, og legger godt til rette for dette.

 

 

 

Kontaktfri hjemlevering

Et av tiltakene våre for å redusere nærkontakt og spredning av viruset er at vi tilbyr kontaktfri hjemlevering. Dette går enkelt og greit ut på at vi leverer møblene og hagemøblene hjem til deg uten at du trenger å være i kontakt med andre mennesker. Dersom du bor i en husstand som har tilgang til å få levering utenfor døren, oppfordrer vi deg til å bruke dette.

Hvordan fungerer kontaktfri hjemlevering?

Bestill varene i en av våre butikker eller i vår nettbutikk HER.

Når sjåføren ankommer huset ditt mottar du en SMS som du skal svare på for å bekrefte at det er OK at varene settes igjen utenfor døren din.

Vi reduserer kravene til signatur som bekrefter at du har mottatt varene, slik at gradene av nærkontakt mellom kunde og sjåfører reduseres.

 

Ekstra rutiner for hygiene i butikkene

Vi ønsker at butikkene våre skal være en trygg plass å være, både for kunder og ansatte. Vi har store lokaler, så det er enkelt å holde god avstand. Videre har vi strenge rutiner på håndhygiene og renhold av overflater. Vi vasker over dørhåndtak, ved kassen og bankterminalen med desinfeksjonsmiddel flere ganger daglig. Antibac er plassert rundt om i lokalene slik at du kan benytte deg av dette. Følg de lokale rådene for smittevern, og bruk munnbind i butikkene våre på Østlandet.

 

Andre spørsmål?

Dersom du har andre spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, kan du alltid ta kontakt med oss via kundeservice på chat, telefon 926 49 800, eller på mail: kundeservice@oakland.no. Våre møbel- og hagemøbeleksperter står klare for å hjelpe deg!