Bestill på nett!

1. mars 2021

Vi leverer over hele landet!

Har du ikke mulighet til å komme innom en av våre butikker? Fortvil ikke! Alle våre varer og produkter kan bestilles på våre hjemmesider og leveres hjem til deg – uansett hvor i landet du bor.

Kjøpe møbler på nett?

Tenker du kanskje at det er for komplisert og vanskelig å kjøpe møbler på nett? Det er det nok mange som tror, men det trenger det heldigvis ikke å være! Når du bestiller fra Oakland.no får du varene levert til ditt hjemsted. Underveis i transporten kan du enkelt følge varene ved hjelp av sporingsnummer, og du får informasjon om når varene kommer fra sjåføren selv. Dersom varen du har bestilt er inne på lager hos oss, får du den normalt levert til din adresse innen 14 dager. Vi sender ut varer hver dag fra mandag til fredag, slik at du skal kunne få dine produkter levert hjem til deg så fort som mulig.

Rask og rimelig frakt i hele Norge

Hos oss får du varene levert hjem for en konkurransedyktig pris. Ved hvert av våre produkter finner du prisen på hva frakten vil koste på hjemlevering til din adresse. Husk at du ikke betaler frakt for hvert produkt du kjøper, men per levering. Du betaler en sum for frakten uavhengig av hvor mange varer du har lagt inn i ordren din. Dermed blir frakten rimelig.

14 dagers angre- og returrett

Er du redd for å bestille varer fra oss på nettet for så å angre? Det trenger du ikke å bekymre deg for. Hos oss får du 14 dagers angre- og returrett når du handler på nettet. Dette forutsetter at varen sendes tilbake til oss i originalemballasjen, og det kan ikke være skader på den.

Vi hjelper deg gjerne!

Vi vet at det å handle møbler og hagemøbler er store kjøp og store valg. Du synes kanskje det er vanskelig å ta disse valgene uten å være i en av våre butikker? Du er selvsagt velkommen innom oss! Men dersom du ikke har muligheten til dette trenger du ikke å fortvile, vi hjelper deg gjerne likevel! Ta kontakt med oss via kundeservice enten på chat, mail, telefon eller Facebook, så hjelper vi deg med det du lurer på. Klikk HER for kundeservice. Våre møbel- og hagemøbeleksperter står klare for å svare på det du lurer på, og for å gi inspirasjon dersom du ønsker det.