LA OSS INSPIRERE DEG!

5. januar 2021

Skal du innrede hjemmet eller uteplassen?

Prosessen å innrede et hjem eller en uteplass er utrolig gøy, men også krevende. Det er mye man skal ta hensyn til, og det er gjerne flere forskjellige ideer man ønsker gjennomført. Der flere har sterke ønsker, kan det være vanskelig å bli enige om hva man skal gå for. Men fortvil ikke, vi er her for å hjelpe deg! Våre interiørkonsulenter og møbeleksperter bruker kompetansen og kunnskapen sin til å kombinere deres ønsker og behov.


La hjemmet bli en plass hvor du trives

Vi hjelper dere med å visualisere sluttresultatet, og kan hjelpe dere å skape en rød tråd i hele boligen. Vi ønsker at hjemmet skal være et sted du er fornøyd med, og en plass hvor du trives. Hjemmet gjenspeiler ofte personlighet og livsstil, og med vår brede kompetanse og mange års erfaring kan vi hjelpe deg å skape det riktige uttrykket for deg og dere.

Det finnes en rekke stiler, og det kan være vanskelig å velge hva man liker aller best. Ønsker du deg et moderne, nordisk, klassisk, maritimt, minimalistisk, retro eller shabby chic hjem? Det er kanskje ikke så enkelt å svare på. Men, vi har møbler som passer alle stilarter! Ta deg en tur innom oss for en hyggelig prat, så hjelper vi deg å finne ut hva det er du egentlig er ute etter. Vi sender gjerne en interiørkonsulent hjem til deg som kan hjelpe med innredningen, hvis du ønsker det.

Spørsmål? Ta kontakt!

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet, eller ring oss på 926 49 800. Kundesenteret står klare for å svare på din henvendelse. Velkommen skal du være!