FÅ MØBLENE LEVERT TIL DITT FERIESTED

16. januar 2022

Få varene levert der du skal ha dem

Mange av oss er ute etter nye møbler og utemøbler til feriestedet vårt, og da er det jo utrolig greit å slippe å oppbevare dem hjemme, for så å frakte dem til feriestedet. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg ved å levere møblene direkte til ditt feriested! Vi sørger for å få varene levert der du skal ha dem, slik at du kan slappe av og slippe å bruke feriene på slik logistikk.

Vi leverer i hele verden

Vi ordner levering til ditt feriested selv om det ikke er i Norge. Om det er et sommerhus i Danmark, eller en feriebolig i Spania – ta kontakt, så ordner vi frakt av varene. Oakland-hagemøblene og Eikeland-møblene passer like fint i syden-villaen som på feriehytta i Norden.

Hvorfor bruke den avslappende ferien på å finne de riktige møblene i utlandet, når du heller kan få den samme gode kvaliteten du kjenner fra Norge? Ta turen innom butikkene våre hvor du kan se, føle og sitte i møblene før du bestemmer deg. Vi hjelper deg med å møblere både inne i boligen og ute på terrassen. Hos oss finner du alt du trenger til uterommet og alle husets rom. Sjekk ut utvalget og plukk ut dine favoritter!

Kjøp trygt, raskt og enkelt hos oss, og få varene fraktet dit du skal ha dem. Så kan du bruke ferien til nettopp det den er ment å være: fri!

Vi hjelper deg med å finne det riktige designet til din fritidsbolig!

Det er en utbredt kjensgjerning at hagemøbler i Syd-Europa er både dyre og dårlige. Det kan fort være tidkrevende og problematisk å finne kvalitetsmøbler i utlandet. Først og fremst kan det være krevende når man ikke snakker det lokale språket, og for det andre har de ofte ikke den samme standarden som vi er vant til i Norge. Da er det fort gjort å sitte igjen uten service og hjelp hvis et problem oppstår. Dersom du handler av oss får du varer som har gått gjennom norske kvalitetskontroller, og du får norske garantier. Vær på den sikre siden, så kan du slappe av uten bekymring!

Kjente merkenavn du kan stole på

Uansett hva du er på leting etter, har vi noe som passer. Vi har møbler og hagemøbler i drøssevis av stiler og materialer slik at du kan finne dine favoritter. Vi leverer det du vil ha, der du vil ha det. Velg de møblene og hagemøblene du liker i nettbutikken eller i en av våre butikker, så ordner vi levering til ferien din starter. Vi er et norsk hagemøbel- og møbelfirma med mange års erfaring, og her kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger dersom noe skulle gå galt.

Lev i konstant balanse ved å ha den samme godstolen du foretrekker hjemme i Norge ved bassengkanten til ferievillaen også. Du kan sitte like godt og behagelig uansett hvor du oppholder deg.

Se noen av våre bestselgende merkevarer av møbler:

Se noen av våre bestselgende merkevarer av hagemøbler: