DERFOR TRENGER DU EN SOVESOFA – 3 GODE GRUNNER

30. oktober 2021

 

En utrolig lettvinn og praktisk løsning

Forbinder du sovesofa med styr, dårlig komfort og en dårlig natts søvn? Selv om det er en utrolig lettvinn og praktisk løsning, har mange av oss kanskje disse dårlige assosiasjonene med det. Men, sånn trenger det heldigvis ikke å være! Denne praktiske og lettvinne løsningen kan også være komfortabel og stilfull. Her gir vi deg våre tre beste grunner for at du burde skaffe deg en sovesofa!

 

1) Sovesofaen gjør at du kan utnytte rommets potensiale til det fulle

Har du et rom i huset som du gjerne vil bruke som både gjesterom og kontor, eller gjesterom og ekstrastue? Da er en sovesofa ute tvil løsningen! Da kan du utnytte rommet til flere formål, og virkelig få utnyttet rommets potensiale til det fulle.

 

2) Student? Sørg for å kunne invitere gjester hjem i ei stue!

Er du student og bor i en liten leilighet eller studenthybel? Dersom du bor i en ettroms-leilighet er det hyggelig å ha en sofa i stedet for en seng, slik at du har en stue å invitere gjester til. Det er jo litt hyggeligere å sitte i en sofa på fredagskvelden enn å sitte i senga. Sørg for å ha ei stue å invitere gjestene til! Dersom du har stue og soverom separat er sovesofa likevel en lur løsning. Da har du alltid ekstra soveplasser når familie eller venner kommer på besøk!

 

3) Dagens sovesofaer er så flotte, komfortable og stilige at de kunne erstattet stuens hovedsofa!

Som nevnt har vi kanskje litt dårlige erfaringer med sovesofaer, og forbinder det gjerne med en dårlig natts søvn. Men med dagens sovesofaer er det heldigvis ikke sånn! Kvaliteten og komforten på våre sovesofaer er knallgod, og her kan du sove like godt som i ei vanlig seng. Tilpass komforten ved å legge på ei overmadrass som er passelig myk for din kropp. Designene på sovesofaene er også vanvittig flotte, og de kan vel så gjerne brukes som husets hovedsofa i stedet for å gjemme dem bort i ekstrastua eller på gjesterommet.

Bli inspirert!

Bla deg nedover for å se noen av våre favorittsovesofaer! Vi har et bredt utvalg, og her har vi plukket ut både små og store sovesofaer. Den første sovesofaen du ser, Harmony, er desidert en av våre beste! Denne har et ekstremt slitesterkt stoff som vil holde seg fint over svært lang tid. Videre er den også utrolig lett å re opp og ned, og den har en veldig god madrass. Komforten til denne sovesofaen er helt fantastisk, og kan absolutt måle seg med en vanlig seng. Denne må du nesten bare komme innom oss for å prøve! Eller bestill den fra nettbutikken vår i dag.

Rimelige sovesofaer

Vi har sovesofaer som koster litt, men vi har også rimelige alternativer. Uansett hvilken prisklasse du velger å gå for, får du funksjonelle og komfortable sovesofaer hos oss.

Vi har sovesofaer i alle størrelser!

Uansett hvor stor eller liten plass du har, har vi nok en sovesofa som passer perfekt inn hos deg. Vi har både 2-seter og 3-setere, så vi har noe til deg som trenger en liten sovesofa og til deg som trenger en stor sovesofa. Scroll deg nedover for å se en av våre små sovesofaer.

Vedlikehold av sovesofaen

På samme måte som resten av møblene trenger litt vedlikehold med jevne mellomrom, trenger også sovesofaen litt vedlikehold. Vi anbefaler deg å støvsuge den annenhver uke, og gjerne kjøre tekstilrens og impregnering 1-2 ganger i året. Det kan også være lurt å smøre «maskineriet» i sovesofaen med litt olje med jevne mellomrom, slik at mekanismene holder seg knirkefrie i lang tid. Vi har alt du trenger av vedlikeholdsprodukter, og hjelper deg gjerne med å plukke ut det som passer dine møbler best. Les gjerne også mer om vedlikehold av møbler HER, eller klikk deg inn på blogginnleggene under.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning når du skal kjøpe deg en sovesofa? Vi vil gjerne hjelpe deg! Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker hvor våre møbeleksperter står klare for å hjelpe deg. Dersom du ikke har mulighet til å komme innom en av butikkene våre, må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Vi ser frem til å høre fra deg, velkommen!