VI LANSERER EIKELAND PREMIUM!

14. januar 2022

 

Vi har startet en spennende reise, og lanserer nå Eikeland Premium!

For ett års tid siden lanserte vi vår første egen møbelmerkevare, Eikeland. Det ble fort en suksess! Vi fant derfor ut at tiden var inne for å ta merkevaren videre, og har utviklet møbelserier med «det lille ekstra». Etter økt etterspørsel etter et premiumsortiment begynte vi reisen som nå har resultert i merkevaren Eikeland Premium. Her får du møbler som har noe ekstra når det kommer til kvalitet, design og komfort.

Det beste av det beste

Premium forbindes gjerne både med eksklusivitet og forhøyet kvalitet. Med Oaklands nye fabrikk i Portugal kan vi innfri disse forventningene, og mer til. Vi har arbeidet nøye med design, tekstiler, komfort, bærekraft og funksjonalitet for å kunne tilby deg det beste av det beste. Møblene blir produsert av utrolig dyktige fagfolk som har et godt øye for detaljer. Dermed har møblene ultrarette sømmer. På fabrikken bruker de kun de beste råvarene. Putene og skummet er solide og har en god tyngde som gir en fantastisk komfort.

Eikeland Premium består av flere møbelserier, og du kan få kjøpt både hvilestoler, sofaer, sofagrupper og modulsofaer. Alle designene har et tidløst uttrykk, som passer strålende inn i det moderne hjem, på hytta, nordisk stil, eller hvor enn du ønsker deg nye stuemøbler.

 

TailorMade – skreddersy møblene til hjemmet ditt

I Eikeland Premium møbelseriene kan du få skreddersydd møblene til ditt hjem, slik at du kan utnytte plassen best mulig og få noe som passer perfekt inn i din stil.

Finn din favoritt!

Les mer om de ulike møbelseriene i Eikeland Premium i blogginnlegget under, og velg deg ut din favoritt! Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å tilpasse møblene til ditt hjem. Per nå har vi to ulike tekstiler: ett moderne, røft og bærekraftig stoff med raw-lin look, og en eksklusiv og levende velour med en lun følelse. Vi hjelper deg gjerne å finne andre tekstiler dersom dette ikke er det du er ute etter. Du kan også få komponere din egen sofa og tilpasse målene slik du ønsker. Ta kontakt med oss i butikk eller kundeservice for spesialbestillinger, så hjelper vi deg.

Vi hjelper deg gjerne!

Du er alltid hjertelig velkommen innom oss i en av våre butikker. Våre møbeleksperter står klare for å hjelpe deg! Har du ikke mulighet til å ta turen innom en av butikkene våre? Ikke nøl med å ta kontakt med oss via kundeservice! Vi er tilgjengelige på telefon, mail og chat, og gleder oss til å høre fra deg. Velkommen skal du være.