VI LANSERER VÅR EGEN MØBELMERKEVARE – EIKELAND

20. november 2020

 

 

HISTORIEN BAK MERKEVAREN

 

Oakland har først og fremst vært en hagemøbelspesialist som har jobbet for å levere varer av god kvalitet til en god pris. Med mange års bransjeerfaring og samarbeid med de beste av de beste, har vi levert utemøbler som kundene har blitt svært fornøyde med. Vi har brukt de beste fabrikkene og produsert uten fordyrende mellomledd, slik at kundene har fått utemøbler av topp kvalitet til best mulig pris. Dette skal vi fortsette med, men i tillegg har vi også jobbet mot å bli eksperter på møbler til innendørsbruk. Endelig er vi der at vi nå lanserer vår egen merkevare «Eikeland».

 

 

HVORFOR «EIKELAND»?

 

Et lite stykke inn i skogen i Vennesla finner du den idylliske plassen Eikeland. Eikeland er ei perle i bygda, og den flotte naturen tar nesten pusten fra deg. På dette stedet føles det som om tiden står stille, og man får et godt avbrekk fra en hektisk hverdag i de stille og fredfulle omgivelsene. Det var på dette stedet at gründeren Helge Eikeland vokste opp på den nydelige familiegården. Med skogen som nærmeste nabo, ble han godt kjent med naturens materialer og bærekraft.

I årene som fulgte vokste Helges interesse for både møbler og hagemøbler, og kunnskapen kom i takt med erfaringene. Det var særlig to faktorer som nærte interessen. Først og fremst var det hans nysgjerrige holdning, og undringen over hvorfor vi gjør ting som vi gjør dem. Når han snakker om den andre drivkraften smiler han, og sier at: «Det viktigste er at kunden er fornøyd, og har en trygg og positiv opplevelse». Dette ønsker han å sikre kundene gjennom å gi dem møbler av høy kvalitet og flott design, til en så god pris som mulig. Kunden skal være trygg på at de får kvalitetsvarer av et tidsriktig design, som holder seg fine over lang tid. Derfor er det en glede å nå lansere vår egen møbelmerkevare, Eikeland. Her smelter interessen og kunnskapen sammen, og skaper de flotteste møblene markedet har sett!

Når navnet for den nye merkevaren skulle bestemmes, var det ingen tvil om at det riktige valget var Eikeland. Eikeland er ei perle i bygda hvor tiden omtrent står stille, og der får du et avbrekk fra en hektisk hverdag. På samme måte blir Eikelandmøblene ei perle i stua, hvor du kan ta en timeout og få et avbrekk fra alt som gjerne vil ha oppmerksomheten din. I tillegg til å være hjemplassen til gründeren og et idyllisk sted, er Eikeland også det norske navnet for merkevaren «OakLand».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Det viktigste er at kunden er fornøyd, og har en trygg og positiv opplevelse»

 

MØBLER FRA EIKELAND

 

Vi har jobbet for å få den beste kunnskapen om møbler, og endelig er vi der at vi lanserer vårt eget merke. På samme måte som vi er en hagemøbelspesialist som leverer utemøbler kundene blir strålende fornøyde med, er vi nå også en møbelspesialist. Ved å bruke de beste fabrikkene, produserer vi møbler av høy kvalitet og til best pris. Vi ønsker at du som kunde skal få dine drømmemøbler, og at du skal få dem for en god og riktig pris. Hos oss står kunden helt sentralt, og derfor er det en glede for oss å endelig lage våre egne møbler slik at vi kan bruke den kunnskapen og erfaringen vi har for å gi deg som kunde nettopp det du blir fornøyd med.

Når du kjøper Eikelandmøbler kan du være sikker på at du får flotte, stilfulle møbler av norsk design til en god og riktig pris. Møblene er laget med komfort og kvalitet i tankene, og her er det ingen tvil om at du kan sette deg ned i sofaen og sitte godt etter en lang dag. Sørg for å ha stilfulle og komfortable høykvalitetsmøbler som varer lenge og passer perfekt til din smak i hjemmet ditt. Det får du hos oss i Oakland!

 

 

SE NOEN AV MØBELSERIENE FRA EIKELAND HER:

OSKAR

Møblene fra Oskarserien er en klar favoritt blant mange. Den har et moderne og eksklusivt design, og passer perfekt inn i det norske hjem. Møblene kan fås i mange varianter, og serien kan også kjøpes i moduler slik at du kan bygge en sofa som passer perfekt til ditt hjem. Anbefales!

 

NORA

Møblene fra Noraserien er flotte, eksklusive møbler med et elegant og moderne design. Her tilfører du virkelig både stil og luksus til hjemmet. Møblene kan fås i ulike stoff og farger, og her kan du finne noe som passer perfekt inn i ditt hjem. Dette er et godt valg for deg som liker å følge trenden, og gjerne vil ha noe litt utenom det klassiske.

 

KONRAD

Konradmøblene er perfekte for deg som ønsker moderne, fine og komfortable møbler med god rygghøyde. Disse møblene har et moderne og stilrent design som passer inn i mange forskjellige stiler. I tillegg har de en sittehøyde og rygghøyde som gjør at de er enkle å komme seg opp fra. Møblene har en knallgod sittekomfort, og den høye kvaliteten gjør at de holder seg fine over lang tid. Et godt kjøp!

 

AMALIE

Denne møbelserien er en utrolig stilfull serie skinnmøbler av tøft, norsk design. De er perfekte for deg som er glad i både luksus og stil, og det rene designet med rette linjer gjør at møblene passer perfekt inn i mange stiler. Nettopp derfor har denne serien blitt et populært valg blant mange! Høy kvalitet gjør at de holder seg fine over lang tid. I tillegg har de en utrolig god sittekomfort med sine tykke, høyryggede puter. Du kan få kjøpt møblene både i ECO-Hud og Velour.

 

KAMILLA

Hvilestolene fra Kamillaserien er utrolig flotte! De har et klassisk og fint design, og en veldig god sittekomfort. Kvaliteten på stolene er høy, og de holder seg fine over lang tid. Det er også mulig å kjøpe fotskammel til hvilestolene, slik at du kan hvile ordentlig ut med beina høyt. Utrolig fine stoler som anbefales sterkt!

MØBLER I BUTIKK

Vi har allerede mange av de nye møblene utstilt i våre butikker, og du er hjertelig velkommen innom oss for å prøvesitte! Dersom du ikke finner fargene du ønsker, står våre møbeleksperter klare for å vise deg flere alternativer og hjelpe deg. Uansett er du hjertelig velkommen innom oss for en hyggelig handel.

 

MØBLER PÅ NETT

Har du ikke anledning til å ta turen innom en av våre butikker? Fortvil ikke! Du kan nemlig kjøpe møbler fra Eikeland på nett. Dersom du har spørsmål om produktene eller ikke finner de fargene du ønsker, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via kundeservice. Vi står klare for å hjelpe deg!