MAZE Bill

Flotte knaggrekker, stumtjenere og skohyller fra MAZE

Serien «Bill» ble i utgangspunktet laget for et spesielt formål, men det klassiske uttrykket og tidløse designet ble for fint til å kun brukes til ett formål. Derfor lanserte de serien. Her har bedriften lekt seg med både metall og treverk, og fått til en nydelig kombinasjon av de to. Kombinasjonen gjør at produktene sklir rett inn i den nordiske stilen. Ved å blande sort metall med mørkt treverk, får du det mørke og litt mystiske som passer til det meste av stiler som går igjen i de norske hjem. Kombinasjonen av hvitt metall og lyst treverk gir en lettere og mer romantisk stemning. De runde formene på trebitene gir det klassiske, tidløse preget som passer til denne typen møbler.

Her får du knaggrekker, stumtjenere og skohyller som skaper en god stemning i entréen. Ganga er det første rommet gjestene ser. Sørg for å ønske dem velkommen fra første stund ved å ha flotte entrémøbler som tar imot jakkene og skoene deres. Disse møblene kan kombineres i det uendelige, og de har mange funksjoner. Finn det som passer din smak og fyller dine behov. Her er det kun opp til deg hvordan det skal brukes!

MAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE BillMAZE Bill
Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.