MAZE Classic

Klassiske og praktiske småmøbler

Serien «Classic» er laget for å skape estetikk og funksjon i de litt glemte og skjulte rommene. Som tittelen gir uttrykk for, er dette interiør som har klassisk og tidløs stil. De rene linjene gjør at interiøret blender fint inn i rommet uten å ta for mye oppmerksomhet. Det blir et klassisk uttrykk som skaper en lun og god stemning.

I serien finner du både hattehyller, hanskehylle med knagger, sidebord, magasinhyller og avishyller. Her kan du kombinere de ulike møblene, så får du en gjennomført stil i hjemmet. Du kan for eksempel sette sammen ei skohylle og hattehylle i samme farge, eller du kan kombinere to forskjellige farger og få et annet preg. Hanskehyllene med knagger er helt genial for deg som er glad i å ha med deg et vottepar eller ei lue når du skal ut i kulda. Den tidløse og klassiske stilen passer inn i de fleste hjem, og her kan du plukke og mikse som du vil. Skap den stilen du liker best og blir godt fornøyd med.

MAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE ClassicMAZE Classic

Viser det ene resultatet

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.