Mjølner

Gode møbler til gode priser

Møbelserien vår Mjølner er en flott serie med svært stilige møbler. I serien finner du både sofaer, spisebord, spisestoler, spisegrupper, stuebord og vitrineskap.

Her kan du finne møbler både til spisestua og TV-stua, genialt! Noe av det som er så bra ved Mjølner, er at møblene har ekstra gode priser. På toppen av dette er de av høy kvalitet, og sofaene i serien har en knallgod sittekomfort!

Narvesofaene har for eksempel blitt et populært valg blant mange av våre kunder. I møbelserien Mjølner får du altså gode møbler til svært gode priser. Dette skyldes at vi produserer møblene uten fordyrende mellomledd, slik at du som kunde skal få best mulig varer til best mulig pris. Det er alltid gøy å få mye for pengene!

MjølnerMjølnerMjølnerMjølnerMjølnerMjølnerMjølner

Narve Sjeselong Venstre

Fra 13 590,-
Fra 10 990,-
Sendes 18 februar
Narve 3 seter sofa med venstrevendt sjeselong i grønn velour er en romslig sofa av høy kvalitet. Sittekomforten er utrolig...
Se mer

Narve 2,5 seter Sofa Med Divan

10 950,-
8 990,-
Sendes innen 24 timer
Narve 2,5 seter sofa med høyrevendt sjeselong i mørk grå velour. En nydelig sofa av høy kvalitet, til en billig...
Se mer

Narve Vendbar Hjørnesofa

Fra 18 090,-
Fra 14 990,-
Sendes 18 februar
Narve hjørnesofa med vendbar divan i kaffefarget velour er en romslig sofa av høy kvalitet. Sittekomforten er utrolig god, og...
Se mer

Narve Vendbar Hjørnesofa

Fra 17 490,-
Fra 14 490,-
Sendes 18 februar
Narve 5 seter vendbar hjørnesofa i grønn velour er en romslig sofa av høy kvalitet. Sittekomforten er utrolig god, og...
Se mer

Narve Sjeselong Høyre

Fra 13 590,-
Fra 10 990,-
Sendes innen 24 timer
Narve 3 seter sofa med høyrevendt sjeselong i skifergrå er en romslig sofa av høy kvalitet. Sittekomforten er utrolig god,...
Se mer

Viser alle 7 resultater

Produktkategori
Hagemøbler
Møbler
Gulv
Merke
Mjølner
Familie
Møbler
Narve
Kvalitet
Farge
Blå
Brun 09
Lys grå
Mørk grå
Pris

Er du på utkikk etter nye møbler til stua eller spisestua? Da er du på rett plass! I møbelserien vår Mjølner finner du både spisestoler, spisebord, sofaer og sofabord. Sofaene i den myke, gode velouren er utrolig komfortable og gode å sitte i. Her finner du møbler av høy kvalitet til ekstra lave priser.

Kom gjerne innom en av våre butikker for å prøvesitte, eller bestill trygt og enkelt på nett. Spør oss gjerne dersom du har noen spørsmål, våre møbeleksperter står klare for å hjelpe deg!

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 10000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.