Tonning & Stryn

Tonning & Stryn

Stryn Møbelindustri AS ble startet i 1939 i Stryn. I 1946 ble også Tonning Møbelfabrikk AS starter i samme bygda. Stryn ble dermed ei viktig bygd når det kom til møbler, og gjennom årene ble det et tett samarbeid mellom fabrikkene. I 2013 slo de seg sammen og ble til Tonning & Stryn AS.

Flammebjørk og eik er solide og velkjente råmaterialer med egenskaper det tar tid og kunnskap å kjenne for å bearbeide på best mulig måte. Hos bedriften er det derfor ansatt håndverkere med stor interesse for trevirke. De vet hvordan treet oppfører seg, og hvordan det best skal arbeides med. Dette resulterer i gjennomarbeidede og gjennomtenkte møbler. I samarbeid med flere av Norges beste møbeldesignere er det blitt utviklet tidløse modeller med varig verdi. Hos oss kan du få kjøpt alt fra sortimentet til Tonning & Stryn. Ta gjerne kontakt dersom du ikke finner det du leter etter på nettsiden vår.

Tonning & StrynTonning & StrynTonning & StrynTonning & Stryn

Tonning & Stryn er kjent for sitt solide, norske håndverk, og møblene deres er i dag etterspurt på markedet. De bruker de beste råvarene i produksjonen, og leverer klassiske designmøbler til stue og spiseplass. Ta deg en titt på sortimentet, og finn dine favoritter!

Viser alle 4 resultater

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettbutikk inspirerende. Her finner du over 10.000 møbler og hagemøbler.
Du er også velkommen i en av våre butikker, der du kan få kyndig hjelp fra en av våre møbel-spesialister og prøve om møblene passer for deg.