10 gode grunner til å velge plastmøbler

30. juli 2020

Hvorfor velge hagemøbler og møbler i plast?

Er du en av dem som forbinder plastmøbler med plaststoler fra bestemor og bestefars hagestue som er morkne og sprukne? Det er kanskje naturlig å få disse assosiasjonene til plast, og den allmenne tanken rundt plastmøbler er gjerne at de er «jalla» og av dårlig kvalitet. Likevel stemmer ikke dette. Derfor vil vi gi deg 10 gode grunner for å velge hagemøbler og møbler i plast.

 

Plastmøbler kan også brukes innendørs.

 

10 gode grunner for å velge hagemøbler i plast:

 

1) Høy kvalitet

Våre plastmøbler er laget av materialet «polypropylen», som er en ren type plast som holder godt på fargen og er meget slitesterk. Det er tilsatt glassfiber i blandingen og de fleste møblene er helstøpt eller helstøpt i to deler, hvilket gjør at møblementet blir ekstra stabilt og stødig. Materialet er UV-behandlet slik at kvaliteten og fargen på møblementet skal holde godt i mange år. Dermed er kvaliteten svært god, og dette gjenspeiles av at vi har 5-års garanti på plastmøblene våre.

 

2) Komfortable

En antar kanskje at plastmøbler er harde og vonde å sitte i, men plastmøblene våre har en utrolig god komfort. Møblene er ikke glatte, og du slipper å føle at du sklir i stolen. Dersom du vil sitte ekstra mykt kan du alltids finne ei setepute til stolene her.

 

3) Mye for pengene

Prisene på plastmøbler er gjerne rimeligere enn andre møbler. Likevel er kvaliteten og komforten svært god, så her får du mye for pengene!

 

4) Mange forskjellige former

Er du glad i ulike fasonger og glad i å kunne kombinere? Da er plastmøbler midt i blinken for deg! Her kan du mikse og trikse med stoler i forskjellige former og fasonger, og fremdeles få et helhetlig og fint uttrykk.

 

5) Flere farger

I tillegg til å kombinere ulike fasonger, har du også muligheten til å kombinere ulike farger dersom du velger å gå for plastmøbler. Plastmøblene våre kommer i fargene: hvit, koksgrå, mørk grå, rød, gul, olivengrønn og sort. Her kan du velge og vrake.

 

6) Vedlikeholdsfrie

Noe av det mest geniale med plastmøbler er at de er vedlikeholdsfrie og krever lite stell. Møblementet krever sjelden mer enn et par tørk med en fuktig klut. Om det har samlet seg litt ekstra skitt har vi løsningen på det. Da kan du bruke hagemøbelrensen vår for å enkelt vaske dette bort.

 

7) Stablebare

Er du glad i å invitere hjem og ha plass til mange? Da er plastmøbler utrolig praktisk og midt i blinken for deg ettersom de som regel er stablebare. Du kan enkelt ha flere stoler stående lagret og klare dersom hele familien kommer på besøk og det trengs flere sitteplasser. At møblene er stablebare er også veldig praktisk med tanke på lagring gjennom vintersesongen.

 

8) Praktiske

På mange måter er plastmøblene våre praktiske og funksjonelle. Vegasbordet vårt er et eksempel på dette. Bordet er uttrekkbart, og kan tilpasses etter enhver anledning. Det kan enkelt trekkes inn til familiemiddager med kjernefamilien, eller utvides til barnebursdager eller rekekvelder med vennegjengen. I tillegg har plastmøbler lav egenvekt, og kan derfor enkelt flyttes rundt. Dermed kan du følge etter sola gjennom dagen.

 

9) Kan brukes innendørs

Plastmøbler hører ikke bare hjemme utendørs, men du kan også bruke dem inne. De passer kjempefint både rundt spisebordet og ved skrivepulten. Her kan du være kreativ.

 

10) Moderne og stilige

I tillegg til de ni ovennevnte grunnene, er plastmøbler også moderne og stilige. Her kan du få kjøpt møbler i trendy og moteriktige farger og fasonger. Plastmøblene er altså praktiske, av god kvalitet, rimelige, enkle å håndtere, vedlikeholdsfrie, komfortable OG moteriktige!

 

 

Velkommen til oss for å prøve!

Er du fortsatt en av dem som forbinder hagemøbler i plast med plaststoler fra bestemor og bestefars hagestue som er morkne og sprukne? Det er i alle fall ikke vi! Vi er overbevist over at plastmøbler er skikkelige møbler av god kvalitet som er vel verdt å sjekke ut. Du er hjertelig velkommen inn i en av våre butikker for å prøvesitte. Butikkmedarbeiderne våre står klare til å hjelpe deg og svare på det du måtte lure på.

Sjekk ut våre besteselgende hagemøbler av plast: