SLIK SKAPER DU GOD STEMNING PÅ SOMMERKVELDEN

9. mai 2021

Synergy lykter fra Kooduu

 

Sett stemningen hvor enn du er

Gleder du deg til lange, gode sommerdager og sommerkvelder? Det gjør vi også! Det er få ting som er så fint som sommer og lange feriedager. For å skape en god stemning utover sommerkvelden er det mange enkle grep du kan gjøre. Her gir vi deg en av årets nyheter som garantert vil skape stemning, hvor enn du er! Nemlig Kooduu sine fantastiske produkter!

 

Synergy Høyttaler og lykt Kooduu

 

Produkter med «hygge» i fokus

Kooduu er en dansk bedrift som utvikler og designer nydelige produkter med «hygge» i fokus. Målet er å skape en koselig atmosfære som bringer folk sammen. Med Kooduu sine produkter er det enkelt å nyte livet, og de gir deg en følelse av tilfredshet og det å være fornøyd. Men hva er det som er så spesielt med disse produktene? Jo, nå skal du høre! Det er nemlig trådløse produkter hvor du får flere praktiske funksjoner kombinert i en ting med et stilfullt og moderne design. I produktet Synergy fra Kooduu får du både LED-lykt, høyttaler med bluetoothfunksjon og vinkjøler! Bedre blir det ikke.

 

Synergy lykt med høyttaler og vinkjøler

 

Det lille ekstra til uteplassen

Lyktene fra Kooduu er det lille ekstra til uteplassen som utgjør den store forskjellen. Visste du at det finnes mange helsemessige gevinster ved å høre på musikk? Du kan blant annet styre hjerterytmen din ut fra hva slags musikk du hører på, og musikken kan lindre både fysiske smerter og depresjon. Det er altså ingen tvil om at musikk gjør noe med oss, og den bidrar absolutt til å sette stemningen! Fine lykter som lyser opp når mørket kommer bidrar også til å skape en koselig, lun og varm atmosfære. Lyktene kombinert med høyttaler gir deg de små ekstra tingene som gjør den store forskjellen på uteplassen.

 

Synergy Stereo Høyttalere

Synergy Stereo Høyttalere og lykter

Synergy Høyttalere Stereo

Like fine innendørs som utendørs!

De fine designene gjør at lyktene sklir rett inn i dagens trend også innendørs. Du kan velge mellom ulike farger både på lykta og håndtaket, slik at du får noe som passer fint inn i din stil og resten av fargene i hjemmet ditt. Hvilken lykt er din favoritt?

 

Kooduu Lite up Lykt

Kooduu Lite up Lykt Brun

Kooduu Lite Up Lykt Grønn

Passer perfekt inn på barnerommet

Har du noen små hjemme som er litt mørkredde? Lyktene fra Kooduu passer perfekt inn på barnerommet! Skap en ekstra trygghet for de minste med en koselig lykt i nattemørket. Lykta kan dimmes og stå på svak styrke.

 

Kooduu trådløs lykt Rosa

Bruk dem gjennom hele året!

Produktene fra Kooduu er ikke bare laget for sommersesongen, men du kan bruke dem gjennom hele året! Ettersom lyktene har LED-lys tåler de både høye og lave temperaturer. Kjøp deg ei lykt med høyttaler fra Kooduu, så kan du sette stemningen der du er gjennom hele året. Ta den med deg på hytta på fjellet, og nyt god musikk, god atmosfære og et glass med noe godt i etter en lang skitur. Bruk den også på lange sommerkvelder med gode venner og gode samtaler. Enda en perfekt plass å bruke den er foran peisen når du koser deg med en kopp kakao på kjølige høstkvelder. Uansett hvor du er og uansett hvilken årstid, vil ei lykt med høyttaler i fra Kooduu garantert skape en god stemning du ikke vil være foruten. Skru på favorittmusikken, sett på lykta i en behagelig lysstyrke, og len deg tilbake med noe godt å drikke.

 

Kooduu Synergy Stereo

Hvilken er din favoritt?

Vi har et stort utvalg av både utelykter og innelykter fra flere av våre merkevarer. Her finner du noe til ethvert hjem og til enhver uteplass! Hvilken lykt er din favoritt? Du har kanskje flere? Heldigvis er de fine å kombinere! Fyll opp med flotte lykter til å lyse opp og skape en magisk stemning når kveldsmørket kommer.

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du veiledning eller inspirasjon til hvordan du kan skape en koselig atmosfære i hjemmet og på uteplassen? Ta gjerne kontakt med oss i butikk eller på kundeservice, så hjelper vi deg! Les gjerne også flere av våre blogginnlegg for å hente inspirasjon. Du er hjertelig velkommen til oss, og vi gleder oss til å høre fra deg!