Oakland

Utemøbler med Norsk design 

Oakland hagemøbler har blitt veldig populære.Det er vår mest populære merkevare, og mange av våre bestselgere finner du her. Oakland greier vi å kombinere kvalitet, komfort og design, slik at vi får utemøbler for norske forhold. Norske Oakland, med designer og produktutvikler, Helge Eikeland. Jobber for at du skal få de mest populære produktene i markedet, til den beste prisen.

Bruk litt tid når du kjøper hagemøbler. Studer dem gjerne. Oakland har hagemøbler som har:

 • God sittekomfort
 • Høy kvalitet
 • Smarte løsninger
 • Gjennomtenkte detaljer
 • All værs puter
 • Markedsledende design
 • Årets farger
 • Det siste og beste innen materialvalg

Hva er Oakland hagemøbler best på?

Merkevaren Oakland har Norges beste og største hagemøbel-sortiment. Vi er trendsettende samtidig som vi også skal ha et stort utvalg av klassiske rotting hagemøbler. Vi er først med nyhetene og legger mye ned i å være markedsledende. Da både på design og pris.

For å sette opp noen punkter som vi men er vi er sterke på

 • Hagemøbler i aluminium
 • All-værs ute-møbler
 • Design og Funksjon
 • Trender og Nyheter
 • Rotting møbler
 • Loungemøbler ute
 • Spisemøbler ute
 • Best pris

Produksjon og salg uten mellomledd

Vi designer, produserer og kjøper uten mellomledd, for å kunne gi deg som kunde den beste prisen. Oakland utemøbler skal være mer enn 30% billigere enn tilsvarende produkter i markedet. Derfor gir vi prisgaranti på disse produktene.

Historien om Oakland

Interessen og lidenskapen for hagemøbler startet i 2000, når Helge Eikeland startet Mandal Hagesenter. Hagemøbler ble fort en viktig del av sortimentet. Problemet var bare at hagemøblene og utvalget som kunne selges butikken ikke var godt nok. Og det måtte det jo være.

Så da begynte reisen ut i den store verden for å finne ute-møbler, for den beviste kunden. Og det er jo mange flinke produsenter og leverandører der ute når man bare leter og vet hva man ser etter. Så etter mye prøving og feiling ble 4Seasons Outdoor og Eurofar ble leverandører.

I 2009 hadde hagemøblene blitt så etterspurt, at et eget grossist og import selskap ble startet. Det fikk navnet Noah Outdoor, og fikk fort store Norske kjeder som kunder. Noah Outdoor ble fort en Gassele bedrift.

Etter en tid så var nesten alle som solgte hagemøbler på kundelista. Firmaer som Classic Møbler, Hageland, Skeidar, Bohus, Fagmøbler AS, Home & Cottage, Living, Bo-Grønt, Plantasjen, A-Møbler, Bra Sommermøbler og mange flere.

Gründer og produktutvikler

Helge Eikeland, utvikler av Oakland, ble etter hvert kjent for å være en av de beste produktutviklere av hagemøbler i Norden. Merkevarene Zelect, Noah Outdoor og Noah Garden ble alle designet av Helge.

Men etter en tid så ble det mer og mer tydelig at kjedene ønsket billige hagemøbler og at det var viktigere en gode hagemøbler. De gode hagemøblene fant aldri veien til butikkene.

Da ble en avgjørelse tatt. Skulle Helge greie å levere sortimentet, utvalget og kvaliteten som han ønsket å selge og som slutt kunden ønsket. Da måtte han gjøre dette gjennom egne butikker. Hagemøbelspesialist butikker. Så du nå kjøpt Oakland Hagemøbler eksklusivt hos Oakland Møbler og Hagemøbler.no forhandlere.

Oakland skal ikke bare ha de mest populære produktene i markedet, men vi skal selvfølgelig også ha hagemøbel nyhetene for 2020.

Vi jobber like mye med å gi deg som kunde det beste produktet. Derfor gir vi 5 års garanti på store deler av Oakland sortimentet.

Alle Oakland hagemøbler har vi på lager, og kan leveres til deg innen få dager etter bestilling. Raskt og pålitelig.

Vårt motto: Størst utvalg og Best pris

Les mer

Bestselgere med allværsputer

Varmgrå Allværspute
Allværsputer
Aluminium hagemøbler med puter som kan stå ute hele sesongen. Adelaide hagegruppe fra OakLand har 5års Garanti og komfortable allværsputer....
Se mer
Allværsputer
Nyhetsalarm, nå kommer Noah med den populære allværsputen i varmbrun Oaktekstil! Noah-serien er en av Oaklands bestselgere, kjent for fantastisk...
Se mer
Allværsputer
Aluminium hagemøbler med puter som kan stå ute hele sesongen. Adelaide hjørnegruppe fra Oakland har 5års garanti og komfortable allværsputer....
Se mer

Prisvinnere

Se mer
B-vare salg
B-vare salg, gruppa selges ekstra billig da det kan forkomme små feil på lakk og rotting.Casino er en moderne 2seter...
Se mer
-42%
Bali regulerbar hvilestolsett, med Grønn Allværsputer Oaktekstil puter som tåler regn. Hagemøbler i koksgrå aluminium med flottdesign, god sittekomfort og...
Se mer
-44%
Virginia Hage hvilestolsett er flettet med en fin Naturgrå Flat mix polyrotting,rundt en vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Flotte komfortable hageputer sydd i...
Se mer

Velkommen til oss

Vi håper du finner vår nettside inspirerende. Her finner du over 5000 møbler og hagemøbler.
Men du er også velkommen i en av våre butikker. Der kan du få hjelp av en av våre møbelspesialister og prøve om møblene passer for deg.