Oakland

Oakland hagemøbler har blitt veldig populære. Her greier vi å kombinere kvalitet, komfort og design, for så å selge det til markedets beste pris.

Her har Oakland med designer og produktutvikler Helge Eikeland utviklet sitt eget merke. Oakland skal være med de mest populære produktene i markedet. Vi designer, produsert og kjøper uten mellomledd, for å kunne gi deg som kunde den beste prisen. Oakland utemøbler skal være mer en 30% billigere en tilsvarende produkter i markedet.Så vi gir prisgaranti på disse produktene.

Helge Eikeland utvikler av Oakland, er kjent for å være en av de beste produktutviklere av hagemøbler i Norden. Etter å ha bygd opp merkevarene Zelect, Noah Outdoor og Noah Garden. Og hatt nesten alle de som selger hagemøbler på kundelista, slik som Classic Møbler, Hageland, Skeidar, Bohus, Fagmøbler, Living, Bo Grønt, Plantasjen, Bra Sommermøbler. Men kjedene skulle bare ha et begrenset sortiment, og de beste hagemøblene kom aldri ut til kundene. Så en avgjørelse ble tatt.Skulle vi greie å levere sortimenet, utvalget og kvaliteten, så måtte vi gjøre dette i eget salgsnett. Derfor får du nå kjøpt Oakland Hagemøbeler eksklusivt hos Oakland Møbler og Hagemøbler.no forhandlere.

Oakland skal ikke bare ha de mest populære produktene i markedet, men vi skal selvfølgelig også ha hagemøbel nyhetene for 2020.

Men vi jobber like mye med å gi deg som kunde det beste produktet. Derfor gir vi 5års garanti på store deler av Oakland sortimentet.

Alle Oakland hagemøbler  har vi på lager, og kan leveres til deg innen få dager etter bestilling. Rask og pålitelig.

Les mer