BALI – BESTSELGER I NY FARGE!

23. juni 2021

Vi lanserer bestselgeren Bali i ny farge og nytt tekstil

Serien vår Bali har vært en real bestselger de siste årene, og det er den fortsatt. I år er det en glede å lansere hagemøbelserien med puter i ny farge og nytt tekstil! Nå kan du nemlig få kjøpt dem i en nydelig «Linfarge» i putestoffet vårt Olefin. Olefin er et mykt og godt putestoff som tåler mye og holder seg fine over lang tid. Putene i Baliserien er også vanvittig gode og har en veldig passelig balanse mellom fasthet og mykhet. Dette må du rett og slett bare prøve! Her kan du sitte godt i timesvis utover de gode, lange sommerkveldene.

Vedlikeholdsfrie og praktiske

Bali er en flott og moderne hagemøbelserie med mye lounge over seg. Her får du en serie med flotte linjer og utrolig god sittekomfort. Noe av det som er genialt med Bali er at den er vedlikeholdsfri. Rammen er av vedlikeholdsfritt aluminium, og dermed krever den tilnærma null vedlikehold. Du trenger ikke å frykte for rust på hagemøblene. I tillegg kommer ryggputene med svært praktiske festeanordninger. Dette gjør at møblementet blir desto mer værbestandig og til og med trosser vinden! Du slipper å løpe etter putene, for de blir liggende stødig i møblementet selv gjennom sterke vindkast. Mer lettvint blir det ikke! Her har du en møbelserie som alltid står klar til bruk, og som ikke krever mye pleie og vedlikehold. Tidligere har vi bare hatt Baliserien med allværsputer i OakTekstil, men årets nyhet kommer i putestoffet Olefin. Olefin er et litt mykere putestoff, og det tåler utrolig mye! Likevel er det lurt å ta disse putene inn når det skal regne, i motsetning til allværsputene i OakTekstil.

Mange flotte farger

Serien kommer også i mange andre flotte farger, og vi har noe for enhver smak. Nyheten for i år er fargen «Lin» som passer rett inn i dagens trend med lyse og lune puter. I tillegg kan du også få kjøpt hagemøbelserien med puter i skyggegrå, lys grå og varmbrun farge, og hagemøbelrammene kan du få kjøpt i hvit og koksgrå. Se hele utvalget i nettbutikken vår HER, og plukk ut dine favoritter!

Passer perfekt inn i dagens trend

Nyheten i hagemøbelserien Bali passer perfekt inn i dagens trend og den nordiske stilen. De lyse putene gir uteplassen en lun og god stemning som du kan nyte godt av de lange sommerdagene og sommerkveldene. Dette blir garantert en favorittplass å invitere gjester til!

Velkommen innom oss!

Du er selvsagt hjertelig velkommen innom oss for å se og prøvesitte hagemøblene fra Baliserien. Er ikke Balimøblene det du er ute etter? Kom innom oss likevel, så hjelper vi deg å finne noe som er midt i blinken for din stil og din uteplass! Våre hagemøbeleksperter står klare for å hjelpe deg både i butikk og på kundeservice, velkommen skal du være!