INSPIRASJON TIL URBANE UTEPLASSER

11. februar 2022

 

De perfekte utemøblene til den urbane uteplassen

Skal du innrede en hageflekk eller en balkong i et storbyområde? Da har vi tipsene til de perfekte utemøblene! Vi har en rekke flotte hagemøbler som passer perfekt inn på den urbane uteplassen. Enten du har stor eller liten uteplass, finner du noe som passer midt i blinken hos oss. Her gir vi deg inspirasjon til å lage en koselig og lun uteplass i urbane omgivelser.

Se noen av favorittene fra Avon her:

Sklir rett inn i trenden

Hagemøbler av aluminium er veldig inn i vinden for tiden, og det er ikke uten grunn. Aluminiumsmøbler er vedlikeholdsfrie, enkle å flytte på, og utrolig stilige. De passer perfekt inn på den moderne uteplassen, og spesielt i urbane miljøer. Noen aluminiumsmøbler kommer med rammer i tynne, runde utførelser, og disse er helt perfekte til den urbane uteplassen. Hos oss får du slike møbler i blant annet seriene «Avon» fra Houe, vår egen hagemøbelserie «Central» og Houe sin serie «Level«. Bla deg nedover for å se inspirasjonsbilder av seriene og få gode tips til hvordan du kan innrede din urbane uteplass.

Se noen av favorittene fra Level her:

LEVEL Lounge Pall

6 995,-
3 498,-
På lager

Møbler med plassbesparende funksjoner, geniale for små terrasser og balkonger.

Har du mindre plass og trenger smarte møbler som kan klappes sammen og stables? I central serien får du geniale utemøbler som kan stabler og bordplaten kan vippes ned.

spisegruppe

spisegruppe med sammenleggbart bord

 

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du hjelp eller mer inspirasjon til hvordan du kan skape en lun og stilfull uteplass i urbane omgivelser? Ta gjerne kontakt med oss i butikk eller via kundeservice! Våre hagemøbeleksperter står klare til å inspirere deg og hjelpe deg med det du lurer på. Velkommen skal du være!