LAG UTEKJØKKENET DU DRØMMER OM!

24. april 2021

Utekjøkken til uteplassen

 

Nyt hele dagen utendørs!

For oss nordmenn er de gode sommerdagene med solstråler svært dyrebare dager. Store deler av året har vi regn, sludd, hagl, snø og kalde temperaturer, så når sommeren setter inn for fullt er det få ting som er bedre enn å nyte dagene utendørs. Men selv på sommeren kan vi oppleve at været og temperaturene svinger. Derfor er det lurt å legge til rette for at du får utnyttet hver gode sommerdag til det fulle! Med et utekjøkken på uteplassen din legger du til rette for at du kan utnytte alle de gode timene utendørs.

 

Gjør matlagingen til en fest

Det frister ikke særlig å stå timesvis inne på kjøkkenet om sommeren, men med et utekjøkken blir matlagingen til en fest! Det er viktig å fylle på både med god drikke og god mat på sommerdager hvor sola steker. Dette blir en lek når du har et fint og godt utekjøkken. I tillegg er det også utrolig koselig å stå utendørs og lage mat i fine omgivelser. Ved å flytte matlagingen utendørs slipper du også å gå glipp av det sosiale. Fortsett festen, selv når matlagingen begynner!

 

Utekjøkken med vask og vannkran

Dersom du skaffer deg et utekjøkken med vask og vannkran, sikrer du deg desto flere gode timer utendørs. Da trenger du nemlig heller ikke å ta med deg oppvasken inn, men du kan vaske opp utendørs. Bedre enn dette blir det ikke! I tillegg er det også veldig praktisk å ha en utevask. Da kan du enkelt fylle på vannglasset og sørge for at dere får i dere nok vann gjennom sommerdagene. Det er også enklere å få skitne barnehender rene uten å søle til innendørs. La barna leke fritt og ha det gøy både i sandkassa og ved sjøen, så kan de enkelt vaske av seg i utevasken.

Drivhus til utekjøkkenet

Hos oss kan du få kjøpt deg et eget lite drivhus, eller kall det drivhusskap om du vil, til utekjøkkenet! Skapet er laget av flott teak og glassruter, og det har to praktiske dører. Her kan du dyrke dine egne urter og grønnsaker, så blir maten så hjemmelaget den kan bli! I tillegg er det jo også utrolig spennende å følge med på det som vokser opp i løpet av sommeren. Med et drivhus til utekjøkkenet får du både et element av sjarm inn på uteplassen, og en mulighet til å videreutvikle grønne fingre og kreativitet.

Grill til utekjøkkenet

Noe av det beste ved sommeren er den deilige lukta av grill som forteller oss at vi har noe meget godt i vente! Med en grill til utekjøkkenet blir kan du lage utrolig mye god sommermat. Grill både kjøtt og grønnsaker, og lag et festmåltid til vennegjengen eller familien! Sørg for å ha et komplett utekjøkken med både grill og god benkeplass, så kan du lage den beste grillmaten og det beste tilbehøret samtidig som du er sosial. Når matlagingen foregår ute trenger heller ikke alt å være klart til gjestene kommer, for du kan fortsatt ta dem godt imot og være tilstede i samtalene.

 

Lag utekjøkkenet du drømmer om!

Hos oss finner du forskjellige deler og serier, slik at du kan bygge et utekjøkken som passer perfekt inn i din stil og din uteplass. Vi har utekjøkken med benkeplate av stein, og utekjøkken med detaljer i Teak, utekjøkken i hvitt, sorte utekjøkken, utekjøkken med vask, og mye mer! Sett sammen de ulike delene, og lag et komplett utekjøkken til uteplassen din.

Finn alt du trenger til utekjøkkenet her!

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer veiledning eller inspirasjon til hvordan du kan sette sammen et utekjøkken til uteplassen din? Da hjelper vi deg gjerne! Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss via kundeservice. Våre hagemøbeleksperter er tilgjengelige på mail, telefon og chat. Velkommen skal du være, vi gleder oss til å høre fra deg!