Oaklands JULEGAVETIPS 2022

4. november 2022

FINN DE PERFEKTE JULEGAVENE!

Vi har samlet våre favoritter og laget en handleliste til jul som gjør julehandelen din lett som en plett!

Hos Oakland har vi unik norsk design og et stort utvalg som gjør at vi treffer de fleste trender og stiler. Vi har størst utvalg, til best pris og her finnes det noe for alle og enhver.

 

lys asbo sofa

LYKTER

Det som er så gøy med lyktene fra Oakland, er at det er så mange fine alternativer, og som passer så fint sammen med hverandre! Du kan ha både elektriske lykter med solcellepanel og LED-lys, eller LED-lykter, eller vanlige lanterner til levende lys. En lun belysning setter stemningen og setter siste preget på interiøret.

INTERIØR OG LAMPER

Her kan du finne mange fine julegaver! Til den interiørbevisste har vi bilder, lamper, speil, tepper og alt slags interiør som setter den rette stemningen i hjemmet. Vi har et bredt utvalg stiler og trender som passer både til hytta og hjemmet! Her kan du finne mange fine gaver til de som har «alt».

PIZZAOVN

Supergaven til mannen i huset. Denne pizzaovnen steker den perfekte pizzaen på under ett minutt. Den bruker liten plass og passer ypperlig for de som nyter livet aller best ute. Den vedfyrte pizzaovnen er blitt en hit på hytta og i utebuen. Få en kulinarisk opplevelse og nyt maten ute i det fri.

GODSTOLEN

Smykket i stuen. Gjør stas på din kjære og finn godstolen som senker hvilepulsen. Vi har hvilestoler i alle slags trender og stiler. Godstolen har blitt et statement møbel, hvor du kan velge en stol med design og tekstiler som skaper en kontrast til resten av interiøret.

STOLSETT TIL HYTTA

Vinterstiden har mange fine stunder ute. Her finner du nydelige stolsett til terrassen på hytta. I disse stolsettene kan du nyte skogens farger og glede deg til snø og påske, med solskinn i hytteveggen. Vi har et enormt utvalg hagemøbler, hele året.

PEISBORD

Peisbord og bålpanner gir uteplassen lang levetid og ekstra bruksområde. Med både varmekilde og mulighet for matlaging, får du mange koselige kvelder med familien og venner rundt bålpanna ute.

ETT SISTE TIPS: SECRET SANTA

Synes du at utgiftene kan bli for høye i juletider?

Secret santa går ut på at alle som er med i ordningen får en person hver de er «hemmelig julenisse» for. På denne måten kan du fokusere på en julegave, fremfor 20! Det er utrolig gøy å legge ned litt ekstra tid og penger i den ene gaven i venninnegjengen, og den ene gaven i søskenflokken. På denne måten kan man gi en litt «ordentlig» julegave med mer hjerte og sjel i, enn om man skulle ordnet mange julegaver. Så er det også litt spennende å spekulere i hvem som har fått hvem som hemmelig julenisse! Anbefales!

Ha en gledelig jul!

VELKOMMEN INNOM EN AV VÅRE BUTIKKER!

Til slutt vil jeg ønske deg lykke til med juleforberedelsene og julegaveshoppinga! Vi i Oakland håper du får en nydelig og fredfull jul. Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom en av våre butikker, og står klare for å hjelpe deg med å finne den perfekte julegaven! Ta gjerne kontakt med oss via kundeservice også dersom du har noen spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!