Oaklands JULEGAVETIPS 2021

9. desember 2021

FINN DE PERFEKTE JULEGAVENE TIL HAN OG HENNE!

Vi har samlet våre favoritter og laget en handleliste til jul som gjør julehandelen din lett som en plett!

Hos oss på Oakland har vi unik norsk design og et stort utvalg som gjør at vi treffer de fleste trender og stiler. Vi har størst utvalg, til best pris og her finnes det noe for alle og enhver.

Ta en kikk på våre julegavetips!

 

Julegave til han

JULEGAVE TIL HAN

1. GRILL

Et tips for deg som vil gjøre en del ekstra ut av julegaven til mannen i år er dette: kjøp en Quoco kullgrill til ham! Disse grillene er utrolig stilige, og maten blir helt fantastisk. I tillegg kan den brukes som bålpanne, du kan ha et bål i midten, og kull langs kantene til grillingen. Anbefales på det sterkeste!

2. RECLINER

Hadde det ikke vært gøy å sette litt ekstra pris på din kjære i år, og gi ham en ordentlig god recliner? De flotte hvilestolene våre fra Hjort Knudsen er helt fantastiske både i design, komfort og funksjonalitet. Sørg for å gi mannen i ditt liv en plass hvor han kan senke skuldrene, heve beina etter en lang dag og koble av en liten stund i en deilig stol.

3. TV BENK

Liker han å spille playstation og andre tv spill? Da har vi lekre tv bord med genial oppbevaring til både playstation, spillkonsoller og annet elektronikkutstyr. Her kan du få tv benk til gigantiske og små tv`er. Noen av skjenkene kommer med hyller og skap. De finnes i forskjellige stiler og materialer. Er han glad i en maskulin stil med sort tv benk i aluminium og rette linjer? Da har vi akkurat det du leter etter!

4. Campingmøbler

Vi har de mest behagelige campingstolene som passer ypperlig på stranden om sommeren, disse er også geniale hyttemøbler, bobil og reisemøbler. De er sammenleggbare og tar minimalt med lagringsplass! Et julegavetips er en genial stol hvor han kan slappe av og nyte livet. Vi har bord, fotpall/krakk, og alt du trenger av møblement til tur og fritid. Vi har både fargerike og trendy design!

5. LITEN SOFA

Har han et garasjeloft med pauserom, eller en tv stue hvor han ser på fotball? Da har vi de kuleste sofaene, som i tillegg er en billig sofa! De tar liten plass, har god kvalitet og en fantastisk sittekomfort. Og det aller beste, er at de er råkule å se på!

6. BENK

Til han som er lang i beina og trenger en benk i gangen for å få på seg skoene? Det kan være greit for både store og små med en benk i gangen som gjør det lettere med av og påkledningen. Det fører rett og slett til et enklere liv! I tillegg til at det hever interiøret i gangen med 10 hakk, bare se her!

Julegave til henne

JULEGAVE TIL HENNE

1. INTERIØR OG LAMPER

Vi har mange flotte lamper og mye flott interiør og dekor fra Home Factory. Her kan du finne mange fine julegaver! Vi har retro bilder som er helt råe til hytta med skiløper som hopper over bil o.l. Her vil du også finne forskjellige lamper, lamper over spisebordet, sorte lamper og bordlampe til stuen i alle slags forskjellig stiler. Her finner du garantert en stil som treffer!!

 

2. PYNTEPUTER

En ting vi damer aldri kan få nok av er pynteputer! Og det som er genialt med disse er at de kan mikses. Dermed kan ei ny pute skli rett inn med de putene hun allerede har. Vi har mange fine pynteputer til innendørs bruk å velge i. Likevel vil jeg personlig slå et slag for uteputene våre! Disse kommer i flotte og fargerike design, og i tillegg har de faktisk allværsegenskaper. Ei sånn pute er perfekt å ha til de lange, gode sommerdagene på stranda eller i båten.

3. LYKTER

Enda en ting mange av oss jenter ikke kan få nok av, er fine lykter. Vi har lykter ute eller til innendørs bruk. Det som er så gøy med lyktene fra Oakland, er at det er så mange fine alternativer, og som passer så fint sammen med hverandre! Du kan ha både elektriske lykter med solcellepanel og LED-lys, eller LED-lykter, eller vanlige lanterner til levende lys. Her klarer ikke jeg å velge meg ut en favoritt, for jeg synes alle er så fine. Men heldigvis kan man fint kombinere dem med hverandre!

 4. PLANTEKASSE, BLOMSTERPOTTER OG KUNSTIGE PLANTER

Grønne planter er blitt veldig trendy, og stadig flere av oss får grønne fingre. Hva med å gi blomsterpotter eller ei plantekasse i julegave i år? Vi har også fått inn mange nydelige, naturtro, kunstige planter og blomster som er perfekte for den som ikke har fått så grønne fingre enda.

5. HAGEMØBLER

Hvis du virkelig skal slå på stortromma til jul, anbefaler vi å kjøpe nye hagemøbler til henne! Det kan være at det blir hjemmesommer i 2022, og at sydenturen må vente. Da er det deilig å ha nye hagemøbler å glede seg over, slik at hun kan få litt sydenstemning hjemme i Norge. Utvalget av utemøbler er stort, og vi har mange forskjellige varianter.

6. BÅLPANNE ELLER PEISBORD?

Elsker hun friluftsliv og å nyte kveldene utendørs? Da anbefaler jeg deg å gi henne en bålpanne eller et peisbord denne julen! Tenk så mange koselige kvelder hun kan få med familien og venner rundt bålpanna ute. Og hvis gaven er til kjæresten eller kona, blir den jo litt til deg selv også. Genialt!

ETT SISTE TIPS: SECRET SANTA

Synes du at utgiftene kan bli for høye i juletider? Det er så utrolig mange en skal kjøpe julegaver til, og da ryker fort budsjettet for desember.

Secret santa går ut på at alle som er med i ordningen får en person hver de er «hemmelig julenisse» for. På denne måten kan du fokusere på en julegave, fremfor 20! Det er utrolig gøy å legge ned litt ekstra tid og penger i den ene gaven i venninnegjengen, og den ene gaven i søskenflokken. På denne måten kan man gi en litt «ordentlig» julegave med mer hjerte og sjel i enn om man skulle ordnet mange julegaver. Så er det også litt spennende å spekulere i hvem som har fått hvem som hemmelig julenisse! Anbefales!

Ha en gledelig jul!

VELKOMMEN INNOM EN AV VÅRE BUTIKKER!

Til slutt vil jeg ønske deg lykke til med juleforberedelsene og julegaveshoppinga! Vi i Oakland håper du får en nydelig og fredfull jul. Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom en av våre butikker, og står klare for å hjelpe deg med å finne den perfekte julegaven! Ta gjerne kontakt med oss via kundeservice også dersom du har noen spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!