TIPS: ALLE VÅRE HAGEPUTER KAN BRUKES UNIVERSALT TIL DINE HAGEMØBLER!

16. februar 2022

Visste du at alle våre hageputer kan kjøpes separat og brukes som universalputer? Det kan de nemlig!

 Det geniale med det, er at du kan fornye gamle utemøbler bare ved å kjøpe nye puter.

Det passer også perfekt til de som elsker DIY prosjekter og ønsker å lage sine egne, helt unike hagemøbler og du bare trenger putene som kronen på verket.

Noen bygger også egne utemøbler for å utnytte uterommet maksimalt eller for å få det perfekte plassbygde resultatet. Sjekk vårt utvalg hageputer her! 

hagespiseputer

 Velg tekstil og hagepute med egenskaper som passer din livsstil

Utvalget hageputer er enormt og de finnes i utallige tekstiler som har forskjellige funksjoner og egenskaper. Det er lurt å sette seg litt inn i hva fordelene og ulempene er ved de forskjellige hageputene, slik at de passer din livsstil.

Bor du på et værhardt sted, hvor putene kan fly av gårde, kan det for eksempel være lurt å velge puter som har feste i ryggen og sitter fast i hagemøblene.

Ønsker du å slippe å bære putene inn, bør du velge allværstekstil, slik at putene kan ligge ute hele sesongen! Dette passer perfekt til de som liker det bedagelige liv, som har nedsatt helse, eller de som bare ikke har lyst til å bære inn hageputene sine hver kveld.

Vil du helst ha så myke tekstiler som mulig i hagemøblene dine?, bør du velge utendørstekstil som Olefin for eksempel. Dette er et mykere tekstil som ikke kan ligge ute hele sesongen, men må oppbevares i putekasse. Disse er derimot mykere og penere å se på, men krever mer vedlikehold og er vanskeligere å vaske enn allværsputene i oaktekstil, de er nemlig vedlikeholdsfrie!.

Les mer om forskjellige tekstiler her:Putestoff. Velg det som passer deg og din familie, her er det litt forskjeller på kvalitet, struktur, egenskaper og prisklasse.

hageputer miljøbilde

 

 

 Finn hageputer som passer dine mål

Vi har hageputer til alle slags hagemøbler i vårt sortiment og de kan sorteres etter mål og størrelse for å finne de hageputene som passer perfekt til dine hagemøbler. Vi har både utendørs og allværstekstil hageputer til:

SolsengDaybedHagestolHagesofaHagebenkSpisemøblerLoungemøbler -Plassbygde hagemøblerPosisjonsstolputerDekkstolputerSitteputerRyggputerHammockputerDiverse Hagemøbelputer

 Superenkel og billig måte å fornye hagemøblene dine

Genialt for de som ønsker å designe eller lage sine egne unike hagemøbler, eller bare vil fornye hagemøblene uten å måtte kjøpe nye. Ved å kjøpe nye puter har du plutselig en ny hagegruppe med nytt uttrykk. Putene har forskjellige kvaliteter og funksjoner. Noen er faste, andre er myke. Noen av hageputene kan bøyes og passer til regulerbare hagemøbler. Ønsker du et unikt design, har vi puter med sømdetaljer og forskjellige farger som kan sette et unikt preg på hagemøblene dine. Her får du rett og slett designet dine egne hagemøbler og sjansen for at andre har det samme er minimalt.

Hjørnesofa Hovden Hagemøbler miljøbilde

HAGEPUTER I UTENDØRSTEKSTIL

-putene kan ligge ute hele sesongen

Vi har et enormt utvalg hageputer til hagemøbler. Her kan du velge etter design, funksjon og kvalitet. Ønsker du å kunne la putene ligge ute hele sesongen, bør du velge Oaktekstil putene. De har en fantastisk kvalitet, de er ikke vanntette, men de tåler regn. Putene skal ikke være vanntette, vannet skal drenere gjennom puten, slik at det ikke blir liggende en vannpøl i midten som ødelegger puten. Disse putene tørker lynraskt og er enkle å tørke av.

Ønsker du et mykere utendørstekstil som må legges i putekasse? Da bør du velge Olefintekstilet. Det er litt mykere og rimeligere enn Oaktekstilet.