OAKLAND ÅPNER 3 NYE BUTIKKER I NORGE

2. mars 2022

HAGEMØBELSPESIALISTEN

NYE BUTIKKER I ÅLESUND, STAVANGER OG TRONDHEIM

-et hagemøbeleventyr!

Etter en eventyrlig vekst de første årene, fortsetter hagemøbeleventyret. Oakland er nå kjent som hagemøbelspesialisten i Norge, med størst utvalg til best pris. Grunnet den store suksessen åpner vi hele 3 nye butikker til i Norge, og vi har også utvidet sortimentet med møbler og interiør i tillegg. Vår suksesshistorie bunner i det enorme utvalget kvalitetsvarer til best pris. Hos Oakland finner du både det nyeste nye og de gode klassiske varene som du trenger når du skal møblere et nydelig sørlandshus i kjent stil. Møblene er laget av de beste materialer og holder høy kvalitet, derfor er Oakland blitt et populært valg for den som ønsker det beste, til en rimeligere pris. Nå har Oakland blitt en kjent merkevare som vokser og etablerer butikker rundt omkring i Norge og vi gleder oss stort til fortsettelsen.

 

STØRST UTVALG TIL BEST PRIS

Hos Oakland finner du et enormt utvalg hagemøbler og møbler som skal treffe enhver stil og prisklasse. Oakland har egne merkevarer med Norsk design og kvalitet til knallgode priser. Våre designere er lidenskapelig opptatt av funksjonalitet, brukervennlighet, nyskapning, kvalitet, miljø og design. I dag har vi Norsk Nettbutikk og 6 butikker rundt omkring i Norge, i tillegg til de 3 nye som åpner nå i Mars, april og Mai. Vi selger også andre kjente merkevarer som Cane-Line, Houe, Fermob, Home Factory, Torkelson og Hjort Knudsen med fler.

HAGEMØBLER

Vårt utvalg hagemøbler er enormt. Vi har hagemøbler i alle slags design, stiler og materialer. Det er både gøy og inspirerende å gå i våre butikker, du vet ikke hva som kommer rundt neste hjørne. Vi har ikke èn stil, vi har noe for alle og enhver.

Eksklusive hagemøbler i Rotting eller Aluminium

Hos oss finner du alt fra bra billige utemøbler, til årets nyheter og eksklusive hagemøbler for den kresne. Du kan velge mellom billig og dyrt, moderne eller tidløst. Vi har hagemøbler til hytta og huset.

rotting hagegruppe

Kvalitet og sittekomfort

Vi har fokus på kvalitet. Da skal hagemøblene vare lenge, produsert i gode og slitesterke materialer, ha en moderne design og ikke minst en super sittekomfort. Oakland har Norges største utvalg, med stor nettbutikk og markedsledende hagemøbel butikker. Hos oss jobber erfarne hage møbel selgere. Vi strekker oss langt for å gi deg den beste service og hjelper deg gjerne med å finne de utemøblene som passer ditt uteområde. Vi produserer og designer en stor del av sortimentet selv.

Geniale Utendørstekstiler

Mange av våre hagemøbler er trukket med utendørstekstil. Vi har Oaktekstil, Olefin, Sunbrella, Polyester og Dralon. Oaktekstil er et allværstekstil som kan stå ute hele sesongen og tørker raskt. Olefin er et mykere utetekstil som ikke tørker like fort og må legges i putekasse, men som er utrolig behagelig. Her kan du velge etter hvilke kvaliteter som er viktigst for og passer dine behov. Les mer om tekstilene her!

MØBLER

Visste du at vi selger møbler? Det gjør vi! Grunnet vår store suksess innen hagemøbler, har vi utvidet sortimentet vårt med både møbler og interiør i tillegg. Vi skal bli størst og best også på møbler. Vi er forhandler av en mengde merkevarer fra kjente norske, nordiske og europeiske produsenter og leverandører. Sortimentet vårt er både tidsriktig og av god kvalitet, og du som kunde får en kjempegod pris. I tillegg har vi også lansert vår egen møbelmerkevare, Eikeland. Ta gjerne en titt her, og finn deg din favoritt.

Narve daybed

 

Kvalitet og design til gode priser

Hos oss får du kjøpt møbler av høy kvalitet og flott design. Oakland er en norsk nettbutikk med flere butikker. Vi har nyhetene, trendene og klassikerne. Her finner du møbler for enhver smak. Finn deg din favoritt i utvalget vårt. Vi kjøper smart, og har muligheten til å tilby deg som kunde en svært god pris på møbler av god kvalitet. Her får du mye for pengene.

Møbler i forskjellige prisklasser

Det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med det du bestiller, og at det finnes møbler for enhver smak og enhver lommebok. Derfor strekker sortimentet seg fra billige møbler til eksklusive merkevarer. Hos oss skal du kunne velge mellom billig og dyrt, og moderne design versus tidløst og klassisk. Samtidig har vi alltid fokus på kvalitet og sittekomfort.

VELKOMMEN INNOM!

Kom innom en av våre butikker og kikk på vårens nyheter! Vi har flotte butikkansatte som tar deg i mot og kan gi deg råd og veiledning hvis du ønsker det. Våre ansatte har både kompetanse og lidenskap for faget. De kan hjelpe med å finne den perfekte løsningen for deg.

eller

Kjøp møbler på nett

Våre møbeleksperter har god peiling, og derfor kan du som kunde være trygg på at møblene du handler fra oss er av god kvalitet og riktig design. Møbelekspertene sørger for at vi alltid har spennende nyheter på vei inn som sklir rett inn i trenden. Dersom du handler møbler på nett fra oss får du dem raskt og sikkert levert. Du kan få kjøpt alt fra fine og billige, til flotte, eksklusive møbler fra nettbutikken vår.