Vi forener krefter og styrker vårt tilbud til deg.

8. april 2018

Vi er utrolig fornøyde med å kunne presentere det desidert beste utvalget av hagemøbler og hageartikler til våre kunder i Norge!

Dette styrker vi ytterligere i sesongen 2018 med sammenslåingen mellom Oakland Home og Classic Møbler. Begge er kjente og dominerende aktører i hver sin region som nå skal jobbe sammen for å garantere deg det absolutt beste utvalget av hagemøbler noensinne, og med samme gode service og kunnskap! Endringen er umiddelbar og synlig allerede idag med en felles nettbutikk på www.oakland.no med et fantastisk tilbud og utvalg. Vi skal i samarbeid gi våre kunder et bredt utvalg av kjente merkevarer og leverandører med gode priser som følge av større innkjøp.

Vi må også trekke frem vår egen merkevare «Oakland«, som er utviklet av oss med egenskaper tilpasset Norske forhold og våre lokale preferanser. Oakland er satt sammen av et utvalg av de beste produsentene verden rundt for at vi skal kunne tilby noe helt unikt innen «outdoor living». Vi føler oss så sikre på kvaliteten på våre produkter at vi ikke nøler med å gi deg 5 års garanti på alle Oakland sine hagemøbler i kunstrotting og aluminium! Det sikrer mange bekymringsløse sommere med et problemfritt vedlikehold og hyppig bruk av fine hagemøbler.

Som om ikke dette var nok så er vi på vei med en hel masse nye produkter gjennom vårt samarbeid med Glabo (tidligere kjent som redskapsboden.no), som leverer hagehus, pergolaer og vinterhager til alle hjørner av landet. Dette samarbeidet vil snart bli synlig både i butikk og nettbutikk, det vil vi svært gjerne fortelle mer om senere.

I mellomtiden kan du utforske hele Glabo sortimentet på www.glabo.no  

Så gjenstår det bare å ønske alle en flott vår og forsommer! Vi gleder oss og ser frem til å tilby deg akkurat det du drømmer om!

Med Vennlig Hilsen alle oss i Oakland Home!