Vendela Kirsebom blir ambassadør for Oakland

20. mars 2020

Oakland har fått en ny ambassadør i Vendela

Hagemøbel- og møbelkjeden Oakland har nå fått sin egen ambassadør i supermodellen Vendela Kirsebom. Hun har tidligere vært i Mandal og promotert vårens nyeste hagemøbler under en photoshoot , og byen viste seg fra sin beste side i strålende solskinn.

– Jeg er veldig opptatt av møbler og design, og synes dette er veldig gøy. Oakland har flotte møbler og et enormt stort utvalg. Nå har vi nylig flyttet inn i nytt hus så det er veldig spennende å innrede der, sier Vendela Kirsebom.

-Vi ønsket en frontfigur, som viser hvem vi er og hva vi ønsker å være, og er veldig fornøyde med at vi fikk til dette samarbeidet med Vendela. Hun er et flott menneske og en positiv frontfigur, og vi setter pris på de verdiene hun har. Trender, seriøsitet og kvalitet er viktig for oss, og det er også noe av grunnen til at vi valgte Vendela som ambassadør, sier Oakland grûnder Helge Eikeland. Hun har en bred tilhengerskare hos både yngre- og eldre målgrupper vi ønsker å nå ut til.

– Det var mye som skulle på plass den dagen vi hadde fotoshoot i Mandal med stylister, TV-team og droner. Vi fikk vist fram byen fra sin beste side i strålende vær, sier Eikeland.

Innreder uteplassen

Snart er våren her for alvor, og da er det på tide å innrede uteplassen. Og uansett hva man foretrekker har Oakland mye fint å velge i av utemøbler for enhver smak.

-Nå venter vi bare på å innrede uteplassen vår, og der skal jeg ha hagemøbler fra Oakland. Uterommet er viktig for oss som bor i Skandinavia når våren kommer. Det er et sted der man kan kose seg ute med en god bok, en kopp kaffe eller et glass vin. Og uansett om man har en liten balkong eller en stor uteplass kan man finne noe som passer. Jeg liker Oakland fordi de har så mange forskjellige møbler og stiler, sier Vendela Kirsebom.

 

Oakland på TV- programmet «Vendela+Petter»

Den tredje sesongen av TV-programmet om Vendela Kirsebom (53) og kjæresten Petter Pilgaard (40) vises på TV2 Sumo og TV2 Livsstil i april. De to fant hverandre på «Farmen Kjendis» for tre år siden og i fjor kom nyheten om at de skulle bli samboere.

Den anerkjente modellen ble født i Stockholm, men har også norske røtter, og alle somrene ble tilbrakt hos mormor i Lillesand.

-Da vi hadde fotoshoot i Mandal var det sent på høsten, men byen viste seg fra sin beste side i nydelig vær. Og det er slik jeg husker somrene på Sørlandet da jeg var liten. Det var en helt super dag i Mandal, og det vises på TV i april. Jeg er veldig glad i Sørlandet og husker godt somrene der fra jeg var liten, med mye sol, sier Vendela.

Kirsebom har vært modell for flere kjente hudpleiemerker, og hun har også gitt ut flere bøker. Hun har også sin egen hudproduktserie, som bærer hennes navn, og som nå er aktuell med nye solprodukter frem mot sommeren. Vendela har også egen brillekolleksjon og jobber nå for første gang med å få ut solbrille kolleksjon, som hun håper å kunne lanserer i 2021.

VENDELA SERIEN

Allværsputer
Vendela vedlikeholdsfritt aluminium Høyrygget regulerbar lounge Hvilestolsett med bord Koksgrå med Mørktaupe Sunbrella puter
Se mer
Allværsputer
Vendela vedlikeholdsfri aluminium hagegruppe med bord Koksgrå med Mørktaupe Sunbrella puter
Se mer
Nyhet
Vendela vedlikeholdsfrie aluminium Barstol Sunbrella Koksgrå Ramme
Se mer
Aluminium
Vendela vedlikeholdsfritt aluminium Barbord Koksgrå, med kraftig vedlikeholdsfri aluminium bordplate
Se mer