SLIK VELGER DU RIKTIG SOLSENG TIL UTEPLASSEN!

25. april 2021

 

Et «Must Have» til uteplassen

De gode sommerdagene er til for å nytes utendørs, og det er nettopp dette vi vil hjelpe deg med! Det er mye man gjerne vil ha til uteplassen, og noe må kanskje vente. Men, et must have til alle uteplasser er dette: SOLSENG! Det er få ting som er bedre enn å flate ordentlig ut på ei god solseng i den stekende sola. Slik situasjonen er nå ser det jo også ut til at det blir nok en hjemmesommer. Derfor må vi skape en sydenfølelse på uteplassen hjemme. Hva er vel bedre til dette enn ei god solseng? Det er mange forskjellige solsenger å velge i, og du synes kanskje det er litt vanskelig å vite hva du burde tenke over når du skal velge ei solseng? Her gir vi deg våre beste tips for å ta et godt valg!

 

 

Materialer

Når du skal kjøpe deg ei solseng, er det lurt å tenke på hvilke materialer solsenga er laget av. Hagemøbler kommer i mange forskjellige materialer, og de ulike materialene har forskjellige egenskaper. Noen krever mye vedlikehold, andre krever ingenting. Noen er enkle å flytte rundt på, mens andre er kraftige, robuste og vanskelige å flytte. Derfor er det lurt å velge noe som passer din uteplass og dine behov. Pleier du å flytte deg rundt på uteplassen etter hvor sola står på gjennom dagen? Da er det kanskje lurt med ei solseng i aluminium som er lett å flytte rundt på. Har du derimot en fast solplass hvor du kan ligge flatt ut hele dagen? Da har du også muligheten til å ha ei kraftig og robust solseng av tre for eksempel.

Farge

Mange av våre solsenger kommer i forskjellige farger, slik at du kan finne noe som passer perfekt inn på din uteplass. Det er både fargealternativer på rammen, trekket og solsengputene. Hvilke kombinasjoner er din favoritt? Sjekk ut sortimentet og plukk ut det du liker best!

〉Funksjoner

Noe av det som er lurt å tenke over ved valg av solseng er hva slags funksjoner solsenga har. Dette varierer nemlig fra solseng til solseng. For å finne svaret på hvilke funksjoner som er viktig for deg, kan det være lurt å tenke over om du liker å ligge på magen eller ryggen, og om du er glad i å ligge flatt ut eller å sitte mer oppreist. Uansett hva du foretrekker, har vi solsenger med funksjoner som passer dine behov! Noe som er helt genialt er solsengene våre som er 2 i 1 utemøbler. Dette er 3-seter hagesofaer som enkelt kan gjøres om til ei solseng. Se hvordan på bildene under! Her kan du bruke utemøblene til hyggelige kvelder med besøk av et vennepar, OG til deilige lange sommerdager i stekende sol. Bedre enn dette blir det ikke!

Tenk kvalitet!

Når du handler hagemøbler har vi ett godt råd til deg: tenk kvalitet! Dersom du kjøper ei solseng som er for billig til å være sant, er det sannsynligvis nettopp det den er. Men velger du derimot å legge litt mer i kjøpet, får du hagemøbler som varer over lang tid. Vi anbefaler deg derfor å kjøpe solsenga hos en hagemøbelspesialist som vet hva de driver med. Du er selvsagt velkommen innom oss for en hyggelig handel! Her får du varer av høy kvalitet for en knallgod pris. Vi har også mange flotte solsenger fra anerkjente leverandører som Cane-Line, LaFuma og Houe. Her får du noe som varer.

Sjekk ut noen av våre bestselgende merkevarer her:

Hvordan gi solsenga riktig vedlikehold?

Hva slags vedlikehold solsenga skal ha avhenger av hvilke materialer den er laget av. Er den laget av aluminium, trenger den tilnærma ingen vedlikehold. Men er den laget av tre derimot, trenger den jevnlig behandling med enten olje eller impregnering. Mer om hva slags pleie de forskjellige hagemøblene trenger ut fra materialer kan du lese om i Vedlikeholdsguiden vår. Klikk deg inn på innlegget under. Uavhengig av materialene solsenga er laget av, anbefaler vi deg å beskytte den med et hagemøbeltrekk når den ikke er i bruk. Vi anbefaler deg også å vinterlagre den på en god og riktig måte slik at den er fin og klar til neste sommersesong. Klikk deg inn på blogginnleggene under dersom du ønsker å lese mer om hagemøbeltrekk, vinterlagring og vedlikehold.

 

Stort utvalg

Hos oss finner du et stort utvalg av solsenger som er av både fint design og høy kvalitet. Her er det garantert noe som passer inn på nettopp din uteplass. Sjekk ut sortimentet vårt, og plukk ut dine favoritter!

Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning til å velge riktig solseng til din uteplass? Da er du hjertelig velkommen innom en av våre butikker! Dersom du ikke har muligheten til å komme innom oss, må du gjerne ta kontakt med oss via kundeservice. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med det du lurer på! Velkommen skal du være.